Friday 16 May 2014

Brussels Grand Place Models, shop

This is fiftieth post on blogger, and there will be more post, I am not planning to stop with this :). So this will be about a shop in Brussels in Belgium. I was there in January this year and have finally decided to post something about this post today.

Pozdrav čitaoci, ovo je pedeseti post na blogu, i obećevam da će ih biti još, ne planiram još neko vrijeme da bataljujem sa ovim :). Danas kratak post o trgovini u Briselu. Tu sam bio još u januaru ove godine ali sam se tek sad nakanio da postavim i ovo.

 All I can say about this is that you should avoid this shop if you want to do some shopping. This one is really expensive and many prices are blown up. For example some of Ixo models cost around 40 Euros, and PMA (Minichamps) are all above 50 Euros. I would say that this shop is for the views much more than for trades. Enjoy the images!!!

Sve što je bitno znati o ovoj radnji je da je prije svega odlična za izbjegavanje, jer su cijene ogromne. Svakako je divna za razgledanje ima dosta nekih sitnica, dioramica, malih postavki itd. Cijene modela se krecu oko 20% skuplje nego na online prodavnicama. Za primjer ću vam dati Ixo cijene koji su oko 40 Eura a Minichamps (PMA) modeli koštaju oko 50 Eura pa na više. Svakako divna radnja za razgledanje ali loša za trgovinu. Uživajte u slikama.

No comments:

Post a Comment