Sunday 28 September 2014

GAZ 24-02 Volga Aeroflot , 1/43 DeAgostini

Last post was about Russian concept car that was slightly unusual. This post will be again about Russian car, but this time it is not so strange model of Volga which is also known as GAZ-24-02. This car was escort car at Russian airports, and this model is in 1/43 scale made for DeAgostini publisher.
Poslednji post koji sam objavio je bio o ruskom kiklopu, o autu koji je bio malo neobičan. Danas na blogu opet jedan „Rus“ ali ovog puta nešto malo standardnije. Model Volge, ili poznatog isto pod imenom GAZ 24 02. Ovaj auto je bio pratnja na ruskim aerodromima pa je načičkan dodacima i naptisima što ga, barem ze mene, čini zanimljivim.

Model is relatively well made and inexpensive. Paint on the model is good but not very well done, some parts are not smooth and refined enough. Also other parts are made with similar amount of attention for details. The whole model is a little bit rough. Many parts need refinement but for the price of little less than 4 Euros, you can hardly get that. If you like these kind of models, you should have this one and enjoy in it.
 Model je relativno dobro urađen i jeftin. Farba na njemu je dobra ali ne i savršena, na dosta mjesta se može vidjeti „narandžina kora“ i primjećuje se da cijelom modelu nedostaje završne obrade. Cijeli model je ovako urađen, na dosta djelova se vidi da je prefinjenost u proizvodnji zaobišla ovaj model. Istina je da je moglo malo više da se poradi na ovom modelu, ali isto je činjenica da model košta malo manje od 4 Eura, i mislim da se za te novce u prodavnici ne može kupiti bolji model, iako sam na blogu pokazao par modela koji su kupljeni i po nižoj cijeni a da su bolji (ali su ipak to bili polovni modeli). Svakako uživajte u slikama i presudite sami, ako ste ljubitelj „Rusa“ onda nemojte propustiti ovaj model.

No comments:

Post a Comment