Saturday 6 December 2014

Razgovor sa ekipom Dnevne Doze Kolekcionara Autića

Today one post that will be only for EX-YU market, So to my international readers, see you soon, and maybe these guys will make something for you in future.
Pozdrav svima, danas jedan interview sa nekim jako zanimljivim ljudima koji su kako kažu fanovi kolekcionarstva više nego kolekcionari. Čitaoci predstavljam vam ekipu Dnevne Doze Kolekcionara Autića!
                 143modell: Pa dobrodošli na stranice 143modell bloga, nadam se da će vam se svidjeti razgovor ako bude kakvih pitanja koja vam se ne sviđaju vi ih samo preskočite (smijeh). Pa da počnemo...
                DDKA: Važi, samo izvolite.
                143modellOdlični ste sve pohvale, ali odakle ideja za ovako nešto, znam da postoji dosta tih dnevni doza ali kako vam je palo na pamet da napravite stranicu?
                DDKA: Hvala na pohvalama! Ideja je došla sasvim spontano. Listajuci fejsbuk u ove zimske dane primetili smo puno stranica tzv. dnevnih doza i odlucili se da napravimo i jednu kolekcionarsku. Ako mogu da je imaju Bora Drljača i Ajs Nigrutin mozemo i mi (smeh)
                143modell: Inspiraciju nalazite gdje?
                DDKA: Inspiraciju nalazimo na fejsbuk grupama sa tematikom kolekcionarstva tj. sakupljanja modela autića, kojih ima mnogo, čak i previse. A samim tim ima materijala i za nas. Pratimo kolekcionarsku scenu kod nas a tamo svakodnevno ima i zgoda i nezgoda. Trudimo se da ne gušimo masu, tri objave dnevno su sasvim dovoljne.
                143modell: Koliko vas ima, ako nije tajna, i ako se može znati? Ako je samo jedan, onda ste zaista genijalni! Svaka čast, na gegovima.
                DDKA: Ima nas više u timu, ne bi da otkrivamo brojno stanje - Poslovna tajna naseg kolektiva, strogo poverljivo!
                143modell: Da li ste i sami kolekcionari? Šta skupljate, i da li smo na stranici mogli da vidimo i neka vaša iskustva pretočena u jednu dnevnu dozu? (smijeh)
                DDKA: Moglo bi se reci da smo više simpatizeri nego kolekcionari. Nismo uticajni na kolekcionarskoj sceni, što reče neki bloger (smeh) Iskustva su, kao sto rekosmo, pretočena sa raznih fejsbuk grupa.
                143modell: Da li ćete možda raditi nesto i za strance, mislim hoće li biti par ovih doza na engleskom? Možda se i nekom “vani” svidi.
                DDKA: To vam uopste nije loša ideja! Samo da uvrstimo u tim nekog ko perfektno barata engleskim jezikom, u gugl nemamo poverenja. Izbio bi medjunarodni incident (smeh). A verujemo da ce se strancima dopasti, da znaju za salu. Za razliku od nekih ovde.

                143modell: Kakve su za sada reakcije ljudi, da li ima ljutnji na prozivke, da li se ljudi prepoznaju i kako reaguju na to... Pitam jer se i ja prepoznam često, mada se ne ljutim, u suštini volim šale na svoj račun?
                DDKA: Lepo smo se nadovezali na predhodnu rečenicu! Rekli bi dobrih 70% kolekcionara koji su videli nase “radove” znaju za šalu, prepoznaju se (kao i ti), ne libe se da prokomentarišu objavu na stranici. Dok uvek postoji i grupa koja se ljuti, oseća uvređenim. Ne znaju za šalu, šta li? Svoje negodovanje ne iskazuju ovde na stranici nego po tim grupama. A ima i onih koje “ne zanima” a žarko bi želeli da saznaju ko stoji iza stranice.
                 143modell: Pa nećemo im onda otkrivati ko stoji iza stranice, još. (smijeh) Puno uspjeha vam želim, pa da sledeći put pričamo kad još više “zatalasate” masu nego sad na početku. Uživajte i srećan rad!
                DDKA: Hvala na lepim željama. I mi tebi želimo isto, uspeh na blogu i sa modelima!!!

No comments:

Post a Comment